Samenwerking met Conceptunits

By - Cathy
12.10.23 04:01 PM

Nieuwe partner, nieuwe mogelijkheden

De zomermaanden waren heel interessant. Enerzijds voelde het aan alsof er een stilstand was, en anderzijds kwamen er nieuwe oplossingen op mijn pad. Hasta la Vista Tiny Home vond meer en meer haar eigenheid. Ik wilde meer en meer projecten doen met impact. Hiervoor was het product zelf niet helemaal geschikt. Anderzijds zocht ik naar een manier om mijn persoonlijk verhaal, mijn eigen tiny house lifestyle te kunnen delen. Ik zou beslissen om de zaken meer te scheiden.

De focus kwam te liggen op: "Hoe kan ik Hasta la Vista Tiny Home zo organiseren dat ik meer projecten met impact kan aanbieden?".


De oplossing kwam naar mij toe in het begin van de zomer namelijk door een telefoontje van Stijn Goes uit Nederland. In onderstaande video delen we open en wat uitgebreid ;-) hoe ons contact verlopen is. Hoe we beiden in onze rol zijn terecht gekomen. Hij als jongeling en ik als vrouw in de bouw. We spreken over onze dromen en toekomst. Heb je even tijd, dan is dit een zeer aangename video.

Hoe het leven soms kan lopen toch?

Hoe zaken uit ons leven verdwijnen en nieuwe zaken verschijnen die beter passend zijn?


Volg onze communicatie de komende weken want op 22 oktober lanceren we ons nieuw aanbod en onze nieuwe website!! Spannende tijden dus.

We doen een heel mooie lanceringsactie namelijk enkele mensen krijgen een exclusieve rondleiding aangeboden bij de bouwer in Breda. Meer info over wat je hiervoor moet doen, vertel ik je later.

Cathy