Neem contact met me op

Ik ben Cathy Camertijn, jouw reisbegeleider van de transitie waar je nu voor staat. De voorbije jaren heb ik enerzijds door eigen woon- en lifestyle transities vele ervaringen opgedaan.  Anderzijds heb ik als verkoper van andere woonoplossingen, deze markt goed leren kennen.

Ik stel al mijn expertise, ervaringen en netwerk nu ter beschikking aan jou om je nieuwe levensfase mee vorm te geven. Wil je meer weten wie ik ben en waar mijn passies liggen? Neem dan een kijkje op mijn persoonlijke website www.cathycamertijn.be of laten we nu al even kennismaken.


Vraag informatie op


Adres:

Harmonielaan 2 b, 2960 Brecht

Mail:

connect@hastalavistatinyhome.be

Bel me :

+32497 59 33 92

Veelgestelde vragen

Kan ik nog units bij je kopen?
Ik ben een onafhankelijke adviseur met een goede kennis van de markt. Directe verkoop gebeurt door de bouwer. Ik ben een brugfunctie.
Wat met de eerder verkochte huisjes?

De huisjes die ik verkocht heb vallen onder de garantie van de bouwer die deze gebouwd heeft. Elke bouwer heeft zijn eigen contactinformatie richtlijnen voor vragen te vinden op hun bedrijfswebsite.

Circulariteit

Circulariteit is een cruciaal begrip binnen Hasta la Vista Tiny Lifestyle. We herstellen dmv deze levensstijl de balans tussen geven en nemen. Tevens houden we rekening met het circulaire bouwproces bij de partners die we ondersteunen. Hasta la Vista Tiny Lifestyle werkt met haar eigen Circulariteitsscan voor klein wonen.

Mag ik een woonunit overal plaatsen?

Binnen de regelgeving zijn er twee elementen namelijk de regelgeving m.b.t. de woning zelf. Hier voldoen wij aan de bouwcode. 

Anderzijds m.b.t. de locatie. Waar het terecht komt, hangt hoofdzakelijk af van het gebruik van het goed. Maak een afspraak om je casus of project te bespreken. Wij zijn op de hoogte van de verschillende wetgevingen hieromtrent.

Verschil tussen tiny huis en woonunit?

Het verschil heeft vooral te maken met de afmetingen. Onder een tiny huis verstaan wij een kleine woonunit van minstens 2,55 breed , met een lengte tussen de 7 en de 9 meter en 4 meter hoog, vaak met een mezzanine. Moeilijk vergunbaar.

Gebouwd op een trailor.  

Onder een woonunit verstaan wij een constructie van minstens 3,2m breed, van 8 tem 13 meter lang en 3,5 meter hoog, gebouwd op een stalen frame. Gemakkelijk vergunbaar.

Vanuit Hasta La Vista Tiny Home werken we nu met woonunits o.w.v. de stabiliteit en de vergunbaarheid.