Neem contact met ons op

Vraag informatie op


Adres:

Harmonielaan 2 b, 2960 Brecht

Mail ons:

connect@hastalavistatinyhome.be

Bel ons :

+32497 59 33 92

Veelgestelde vragen

Wat kost een unit?

Hoewel we begrijpen dat je graag van tevoren wilt weten wat je kunt verwachten, is dat lastig te zeggen omdat er veel dingen zijn die hier invloed op hebben. Wat we wel zeker weten, is dat we jou kunnen helpen. Ons aanbod omvat zowel het lagere, middelste als hogere segment. Met als doel zo veel mogelijk mensen van dienst te kunnen zijn. Je kan tevens bij ons terecht voor verschillende betaalformules.

Is de woonunit duurzaam?

Duurzaam is een container begrip die wij alvast op de volgende manier hebben ingevuld. Wij hebben gekozen voor producten met een lange levensduur, die onderhoudsvriendelijk zijn en die je nadien kan refurbishen. We werken met producten die een lage en kleine voetafdruk hebben en die maximaal uit gerecycleerd materiaal bestaan.

Op welke manier is de woning circulair?

Vanuit Hasta La Vista Tiny Home zetten we in op circulariteit door een product aan te bieden dat in haar productieproces sterk rekening houdt met haar CO2 uitstoot, afval, transport, afkomst van de producten ed. Maar wij gaan ook verder en ondersteunen later de levensstijl en het onderhoud. Wij willen dat de unit zolang mogelijk in roulatie blijft en bieden een terugkoop aanbod aan en zetten het in voor sociale doeleinden.

Mag ik een woonunit overal plaatsen?

Binnen de regelgeving zijn er twee elementen namelijk de regelgeving m.b.t. de woning zelf. Hier voldoen wij aan de bouwcode. 

Anderzijds m.b.t. de locatie. Waar het terecht komt, hangt hoofdzakelijk af van het gebruik van het goed. Maak een afspraak om je casus of project te bespreken. Wij zijn op de hoogte van de verschillende wetgevingen hieromtrent.

Verschil tussen tiny huis en woonunit?

Het verschil heeft vooral te maken met de afmetingen. Onder een tiny huis verstaan wij een kleine woonunit van minstens 2,55 breed , met een lengte tussen de 7 en de 9 meter en 4 meter hoog, vaak met een mezzanine. Moeilijk vergunbaar.

Gebouwd op een trailor.  

Onder een woonunit verstaan wij een constructie van minstens 3,2m breed, van 8 tem 13 meter lang en 3,5 meter hoog, gebouwd op een stalen frame. Gemakkelijk vergunbaar.

Vanuit Hasta La Vista Tiny Home werken we nu met woonunits o.w.v. de stabiliteit en de vergunbaarheid.

Zijn de woonunits ook on wheels?

Onze woonunits zijn standaard verplaatsbaar en hebben geen fundering nodig maar o.w.v. bijvoorbeeld de grondvoorschriften, zijn deze ook verrijdbaar en op wielen te plaatsen.  De units zijn gezien hun breedte niet verrijdbaar op de openbare weg.

Te bespreken tijdens de voorbereidingsfase.