Installatie van een tiny huis

By - Cathy
29.08.22 09:22 AM

Hoe zorg je ervoor dat je eitje niet van je keukenblad rolt?

De voorbije maand heeft het team van Hasta la Vista Tiny Home verschillende tiny huizen mogen installeren. Elk huisje is anders, elke locatie is anders en het is altijd een avontuur op zich. Zo hadden we in augustus een tweedaagse installatie, keuring en oplevering van onze 5 Dreamers. Het was heerlijk. Beiden verbleven we in onze camionette om alles op tijd klaar te krijgen. Lekker bakken in 33 graden. Ik herinner mij nog altijd mijn ochtendkoffie. Een droom om zo naar je eigen werk te kijken en te weten dat hier we met onze huisjes binnenkort 5 mensen gelukkig kunnen maken! Enkele weken later trokken we naar Vlaams Brabant. Daar werd de derde stijl van ons Dreamer model geïnstalleerd. We organiseren binnenkort een kijkdag. Volg dus zeker onze nieuwsbrief.

3 tips voor een goede installatie van je tiny huis:

Bij een levering van een tiny huis zijn er veel verschillende partijen betrokken. Vanuit Hasta La Vista Tiny Home ontzorgen wij je als klant en nemen de levering, plaatsing en installatie op ons. Het zijn wel degelijk 3 verschillende elementen. 

  • De levering is de verplaatsing van het huisje van de bouwer naar de locatie van levering bij de klant. 
  • De plaatsing is het ter plaatse zetten op de locatie. Afhankelijk van de locatie wordt er beroep gedaan op een andere transporteur, kraan, 4 x 4 om effectief tot op de plek te rijden. De plek bevindt zich vaak niet aan de straat kant ;-). 
  • Eenmaal ter plaatste dient alles in balans gezet te worden en de aansluitingen te gebeuren. Een goede voorbereiding van de grond door de klant is belangrijk. Vanuit Hasta La Vista Tiny Home begeleiden we jouw daar in en doen een locatie bezoek en analyse.

Cathy