Het Bos Verschijnt door de Bomen

By - Cathy
18.01.24 03:47 PM

De Winterse Charme van Kleiner Wonen

De winter is een periode om naar binnen te gaan, om even stil te staan en in te voelen waar je in 2024 voor wilt gaan. Op dit moment ligt de natuur onder een wit laagje sneeuw, dat maakt alles heel sereen, helder en fris. We voelen de natuur nu heel goed. Wanneer je kiest voor kleiner wonen dan ben je meer verbonden met de natuur en haar seizoenen. In al haar facetten. Wat ik vastel is dat we het verleerd zijn, of erger nog het onvoldoende geleerd hebben om dicht met de natuur te leven.


Anders leven vraagt dus een inspanning om opnieuw te leren, je te informeren hoe om te gaan met bijvoorbeeld vorst, zon, regen, enzovoort. Maar het leren start al vroeger namelijk in de fase waarin je je aan het heroriënteren bent: want hoe zit het nu met de regelgeving? Welke regelgeving is er überhaupt van toepassing op het leven in een tiny huis, woonunit of zorgunit?

Navigeren door de Regelgeving: Batibouw, Trends & Roularta

Vanuit Hasta La Vista Tiny Home vinden we het belangrijk dat we je niet enkel kunnen helpen met een mooie verplaatsbare woon- of zorgunit, maar dat we je ook ondersteunen om het bos wel door de bomen van de regelgeving te zien.


Cathy, de oprichtster van Hasta La Vista Tiny Home, staat de komende maand verschillende media spelers zoals Trends en Roularta te woord. Wil je haar live zien en met haar spreken, dan nodigen wij je alvast uit op één van onze lezingen op de komende Batibouw.  We zijn dan ook heel fier dat we een van Batibouw Academy Partners zijn. Maar we doen nog meer in de maand februari! 

Cathy zal spreken op zondag 18 februari om 14u30 over de algemene regelgeving en lifestyle en op donderdag 22 februari om 14u30 rond zorgunits en nieuwe manier van zorgen voor elkaar.


We staan niet op Batibouw met een huisje, maar nodigen je persoonlijk uit bij de bouwer waar je ons atelier en alle woningen die we op dat moment aan het bouwen zijn, kan komen bekijken en invoelen. Dat zullen tussen de 6 à 10 huisjes zijn!


Wil je erbij zijn? We hebben vrijkaarten voor jou wanneer je zowel naar de opendeurdag komt als naar de lezing. Geef door welke momenten we elkaar kunnen ontmoeten.

Warme winterse groet!

Cathy


Vrijkaart Batibouw Lezing en bezoek bouwer

Cathy