We vieren feest!

By - Cathy
22.02.23 08:42 PM

We vieren feest want hier zijn redenen toe!

Op 23 februari 2023 vieren we feest, hier zijn verschillende redenen voor. 


De eerste is een persoonlijke namelijk mijn verjaardag. Het is een mooi getal, zonder in detail te gaan maar als je de getallen van deze dag optelt kom je op (14/5). 

Ik deel dat moment ook graag met jou. Want wat ik aanbied zijn 5 mensen die ik een gratis advies gesprek aanbied en mijn cursus rond "Anders wonen".  Deze cursus geeft tips over de transitie waar je je nu in bevindt. In totaal een waarde van 67 euro. Het enigste wat je moet doen is mij een email sturen met je naam en verjaardagskado. Je kan me vragen stellen over regelgeving, modellen, ... Ik help je graag verder. Dus aarzel niet en wees bij de eerste 5.


De voorbije weken zijn er nog 2 zaken die bijzonder waren en waar ik best fier op ben dat we dit alles gehaald hebben. Hasta La Vista Tiny Home bestaat nu ongeveer 1,5 jaar. Ondertussen kunnen we terugvallen op een mooi en kwalitatief aanbod, maatschappelijke relevante projecten en goede partners om de toekomst op verder te bouwen. We zijn dan ook sinds vorige week member van de Tiny Living Alliance en hebben het 'Trust' label gekregen. Dat is het label dat je vanaf nu ook op onze site en in onze communicatie gaat vinden. We zijn als Hasta La Vista Tiny Home een internationale speler actief in de Benelux en verder.


Eveneens sinds vorige week zijn we geselecteerde partner van het Circular Kickstart Programma. Van de 50 kandidaten bleven er 18 over. Allemaal top ondernemers binnen het vernieuwde werkveld van de circulariteit. En ook wij, Hasta La Vista Tiny Home. We zetten in de toekomst nog meer in op circulariteit. Dit vanuit het bouwen maar ook vanuit ons achterliggend beleid en hoe we ons organiseren. Meer bewust leven is immers voor de meeste van de Flex Living mensen een uitgangspunt. Op een andere manier met resources, mens en natuur omgaan is het uitgangspunt.


Ik wens je de moed, kracht en de mensen rondom jou toe die je steunen in een nieuwe levenstijl.

Wees welkom!

Cathy

Cathy