Je bent een échte professional !!

By - Cathy
21.10.21 02:29 PM
Review:  Anouk. 

Iedereen die de wens heeft om in een tiny house te wonen, raad ik absoluut aan om het begeleidingstraject van Hasta la Vista Tiny Home te volgen!

Ik zelf, had tien jaar geleden reeds de wens om een tiny h. te  bouwen. Onder begeleiding van Hasta La Vista Tiny Home heb ik m'n concept in een mum van tijd kunnen laten omvormen tot een concrete gedetailleerde 3d vorm, die perfect uitgevoerd kan worden door een bouwaannemer. 

Tijdens het 3D droomdroom traject werd ik zeer goed begeleid door Cathy, zaakvoerder en inspirator bij Hasta la Vista Tiny Home Cathy's ervingsdeskundigheid (als tiny house bewoonster) is een onwaarschijnlijk mooie meerwaarde wanneer je aan het tiny h. avontuur begint. 

In samenspraak met de  interieurontwerper en de Hasta La Vista coach word  er voortdurend, rekening gehouden met de toepasbaarheid van jouw persoonlijke levensstijl en de realistische keuze mogelijkheden binnen de kleine oppervlakte van een tiny house.

Dankzij Hasta la Vista Tiny Home heb ik de moed gehad om alle vragen te beantwoorden die cruciaal zijn, bij de start van jouw  tiny house ontwerp. 

Telkens als ik naar de 3d ontwerpen kijk van m'n  huis, kan ik alleen maar bevestigen, dat het design volledig beantwoord aan het idee dat ik voor ogen had, en zoveel meer, en zoveel meer. Ik weet nu zeker dat het ontwerp straks, word neergepoot op een mooi stukje locatiegrond, dat natuur en stad verbind. En jaaaa...dat voelt wonderbaarlijk. 

Hartelijk bedankt
Cathy, Laurent, een top Hasta la Vista Tiny Home team om samen met mij, het pad te effenen richting tiny house*

Cathy