www.hastalavistatinyhome.be
www.hastalavistatinyhome.be

Duurzaam en ecologisch 

Mantelzorgwoning op maat  

Dichterbij de natuur wonen 

Een tiny house kopen 

Een tiny house kopen is het ideale idee als je kleiner wilt gaan wonen. Wij zorgen voor een kant-en-klare woning die je overal kunt plaatsen. Onze woonoplossingen zijn niet alleen goedkoper, ze zijn ook een stuk beter voor onze ecologische voetafdruk. Als je een tiny house wilt kopen kan je het ontwerp en interieur mee bepalen.

Een tiny house kopen biedt heel wat voordelen 

Bij Hasta La Vista Tiny Home weten we wat de voordelen zijn van een tiny house als woonzorgunit. Het is uiteraard een pak goedkoper dan een klassieke woning, waardoor je meer kan sparen. Als je een tiny house laat bouwen, draag je bij aan een beter milieu én leef je gewoon ook dichter bij de natuur. Je hebt daarnaast ook minder werk aan het onderhoud van je huis, waardoor je meer tijd hebt voor andere dingen.

zorgunit afbeelding
zorgunit interieur

Een tiny house kopen en gebruiken als zorgunit 

Heb je dierbaren in je omgeving die extra zorg nodig hebben? Als je een tiny house wilt kopen bij ons, kan je het huisje ook inrichten als zorgwoning. Op die manier kan je als mantelzorger je dierbaren helpen, maar hebben ze toch nog voldoende autonomie en privacy. Ons team geeft je graag advies als je een tiny house wilt gebruiken als een zorgunit.

Informeer nu over onze tiny houses

Wil je een tiny house kopen? Of heb je graag wat meer informatie? Wij helpen je graag verder. Maak nu een afspraak op ons kantoor in Brecht, nabij Antwerpen, en onze experten bekijken met jou de mogelijkheden. Je bereikt ons via het online contactformulier, door te bellen naar +32 497 59 33 92 of e-mailen naar connect@hastalavistatinyhome.be

zorgunit badkamer