www.hastalavistatinyhome.be
www.hastalavistatinyhome.be
Modellen >>

5 modellen 

Hasta La Vista Tiny Home stelt 4 modellen van tiny huis ter beschikking en CamperVans:

Het eerste model 'Dreamer' creëert een leven in rust met jezelf. De Harmony, brengt balans in het gezin. Ben je een professional in de Wellnesssector? Dan is de Zen-Office wat je zoekt.

Tot slot onze zorgunit 'Silence' zet in op herstel en nabije zorg van je dierbare of zelf als mantelzorger.


LEZING en bezoek 19 februari Zorgunit.

Tiny house home huis dreamer

Dreamer: Laatste model te koop met korting!

Deze allerlaatste 'Dreamer' is gebouwd naar de normen van een klassiek tiny huis. Het bevindt zich op een trailer en is 4 meter hoog. Dit model volgens de stijl 'Modern' is geschikt voor 1 à 2 personen wordt nu verkocht met een laatste stuk- korting. Op te halen in Oost-Vlaanderen


Vraag de prijs op en dit huisje kan heel snel van jou zijn.


Bekijk onderstaande video.


Dreamer 2.0 wordt gelanceerd in 2023

Lees de blog over de eerste Dreamer die in het land komt.

tiny house home huis model harmony

NIEUW Harmony: met 2 slaapkamers

Het model 'Harmony' is gebouwd naar de normen van een klassiek tiny huis. Het bevindt zich op een trailor en is 4 meter hoog. Dit model is geschikt voor 2 tot 4 personen en kan gehuurd worden of aangekocht worden vanuit de optie huur-koop. 


Voor wie?

Dit model is ideaal voor een één ouder gezin. Het bevat 2 mezzanines en is vrij volledig ingericht.


Lanceringsactie: aankopen voor 30 november 2022, gratis geleverd!


Het Harmony model kan je semi offgrid laten afwerken met zonnepanelen.


Dit model is snel ter uwer beschikking!

Bekijk onderstaande video.

De bouwer van dit huisje is een innovatieve Hongaarse tiny huis bouwer. Ze staan gekend voor hun brede kijk op anders wonen en hun oog voor gezelligheid. Zij bouwen volgens de Belgische normen.

Tiny hous home huis dreamer

Zen-Office: werkplek voor wellness beroepen

Deze onafhankelijke werkunit is afgestemd op de wellnessberoepen: massage, yoga, therapeuten en vrije beroepen. Gaande van casco tot volledig ingericht met bijvoorbeeld een handige opbergruimte voor je werkmateriaal. Het is ook stralingsarm gebouwd dwz beperkte electrosmog.


Voor wie?

Ideaal voor professionals die hun klanten niet meer in huis willen ontvangen en een eigen energetische plek voor zichzelf willen creëren. Of die zich willen verplaatsen met hun werkplek!


Investeer als zelfstandige in je eigen werkplek.


UNIEK: De zen-office is een werkplek die stralingsarm is en inzet op circulariteit. Tevens offgrid en ingericht met gezellige letverlichting. Te verkrijgen in de kleuren van de 4 elementen: water, vuur, hout en aarde.


Vraag een offerte aan.


De Zenn-office is 3 op 6 meter of 2,55 op 6 meter en is verplaatsbaar. 

Bekijk onderstaande video

NIEUW: Explorer: campervan

De Explorer is de campervan die je op plekken brengt waar je het leven in zijn heelheid ontdekt. Je kan rondrijden met de flexibliteit van een camionette en genieten van de luxe van een mobilhome. Je bent in een fase in je leven dat het nu om jou mag gaan. Je vrijheid wilt, op ontdekking wilt, ruimte wilt en terecht wil komen in een community van vrije explorerende mensen.

Ontdek onze verschillende ingerichte modellen van de Fiat Ducato L2 en L4.

Wil je mij huren? Dat kan.

tiny house home huis silence

Silence: herstellen en wonen vanuit stilte 

Dankzij de nieuwe regelgeving mbt. zorgwonen is het nu ook gemakkelijker om zorgunits in de tuin te plaatsen. Een zorgunit draagt bij tot een zorg die zich kenmerkt door nabijheid, met behoud van privacy en vernieuwde mantelzorg. Ouderen kunnen langer bij hun familie blijven, jong volwassenen met een beperking kunnen in een verhoogde vorm van onafhankelijkheid stappen, herstellen van operatie kan nu ook thuis,...


Voor wie?

Dit model van zorgunit is vooral geschikt voor zorgbehoevende owv leeftijd, beperking als voor de mantelzorger. Toegankelijk voor met kruk of rolator.


Het Silence-model is een trendzetter op vlak van circulariteit, gezondheidsherstellend en toch stralingsarm! Je hebt 2 variaties: basis en/of semi offgrid.


19 februari organiseer ik een bezoekdag en lezing over zorgunits te Kapellen. Schrijf je in.

De bouwer van dit huisje is Hasta La Vista Tiny Home zelf. Het is ons eerste huisje zelf uitgebracht wordt als bouwer waarin we maximaal ingezet hebben op innovatie en circulariteit. Het eerste model wordt in België gebouwd.

Het huisje is gebouwd volgens de regelgeving van zorgunits en voldoet aan alle gestelde normen en beschikt over alle nodige certificaten.