www.hastalavistatinyhome.be
www.hastalavistatinyhome.be

Duurzaam en ecologisch 

Mantelzorgwoning op maat  

Dichterbij de natuur wonen 

Een kant-en-klare mantelzorgwoning

Kies voor een kant-en-klare mantelzorgwoning voor jouw ouders of andere familieleden. Je kan onze tiny houses in de tuin zetten. Op die manier ben je dichtbij, maar heeft iedereen toch voldoende privacy en autonomie. Wij ontwerpen, bouwen en plaatsen de kant-en-klare woning op de manier waarop jij dat wenst. Ons team zorgt ervoor dat je zelf niets meer hoeft te doen zodat je meer tijd hebt voor de zorg van je ouders of andere familieleden. 

Een tiny house als kant-en-klare mantelzorgwoning

Onze tiny houses zijn een perfecte oplossing voor je kant-en-klare mantelzorgwoning. Op die manier kan je de mantelzorgwoning voor ouderen of andere familie eenvoudig in je tuin plaatsen, zodat je altijd dicht in de buurt bent. Onze zorgwoningen kunnen we als een vaststaand, maar ook als een mobiel huis aanbieden. Op die manier kan een woning naargelang jouw wensen eenvoudig verplaatst worden wanneer dat nodig is. 

zorgunit afbeelding
zorgunit interieur

Bespreek samen met ons jouw plannen 

Liefde is zorgdragen voor elkaar. Wij helpen je dan ook graag bij het realiseren van een kant-en-klare mantelzorgwoning. Maak een afspraak en kom langs in onze vestiging in Brecht, nabij Antwerpen. Als je vragen hebt, kan je onze video bekijken met meer uitleg over wat wij doen. Wij zijn ook altijd bereikbaar via het contactformulier of door te bellen naar +32 497 59 33 92 of e-mailen naar connect@hastalavistatinyhome.be. Als je graag op de hoogte blijft van onze projecten, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief van Hasta La Vista Tiny Home.  

zorgunit badkamer