www.hastalavistatinyhome.be
www.hastalavistatinyhome.be
Flex Living Movement >>

Welkom bij de Flex Living Movement

De Flex Living Movement is een community van gelijkgestemden die op een flexibele manier willen wonen en tijd terwijl willen bijdragen aan een vruchtbare aarde en sociale inclusie. 


Ben jij iemand die op een andere manier wil gaan wonen? In een tiny huis, campervan of woonboot? Weg van de beton?

Ben jij iemand die meer wil leven?

De aarde en de medemens draag je in je hart.

Ja kleiner, anders en flexibel wonen is datgene wat je wilt.

Je zoekt locaties en gelijkgestemden.


Kijk naar onderstaande video en voel of deze community voor jou is. 


Lancerings webinar
​Op 19 november om 10 uur doen we onze lancerings webinar van de community. We vertellen wie we zijn? Waarvoor we staan? Wat ons doel is? En met welke concrete projecten we starten?
​Laten we kennismaken en ons nu gaan verenigen om samen de meerwaarde van de anders wonen community zichtbaar op de kaart te zetten.
​Wil je zorgen voor iemand maar weet je niet voor wie of waar? Wil je in een tiny huis, camper of woonboot wonen? Heb je een hart voor de natuur en je zorgbehoevende medemens?
​Schrijf je in en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Maak kennis met onze projecten

De Flex Living Movement onderneemt regionale acties en verbindt mensen aan de hand van projecten. Projecten die gelinkt zijn een aan welbepaald thema. Sluit je aan bij een thema dat je nauw aan het hart ligt en geef zo je wonen en leven vorm met gelijkgestemden.

Project: Vruchtbare aarde

Je bent bezorgd over de toestand van onze grond. Je wilt deze vruchtbaar maken daarnaast wil je ook je eigen passie kunnen leven. Op zoek naar gelijkgestemden voor dergelijke projecten? Schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden van deze projecten.

We gaan regionaal aan de slag.

Project: Mantelzorger    

Je wilt in een tiny huis wonen en voor iemand zorgen. Maar je hebt geen plek en je zoekt ook iemand waarvoor je kan zorgen.

Schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden van dit project.

We gaan regionaal aan de slag.

Project: Leven in Portugal

Je hebt interesse om voltijds of deeltijds in Portugal te gaan wonen. Je bent handig en hebt zin om te gaan pioneeren. Wil je meewerken aan het uitbouwen van plekken in Portugal dmv aankoop grond, tijd, uitbating,.... We hebben een lokatie. Anderen zullen volgen. Maak je interesse kenbaar.

Ken je mensen die interesse hebben in één van onze projecten of ook op zoek zijn naar een community? Stuur de website even door.

Project: X


Project: Y    


Project: Heb je een eigen project? Of wil je meehelpen met de uitbouw van deze community?

Heb je zelf een idee voor een project. Wil je hierin de lead nemen. Heb je talenten en skills die deze community verder op de kaart kunnen zetten? 

Laat het ons weten.

Ken je mensen die interesse hebben in één van onze projecten of ook op zoek zijn naar een community? Stuur de website even door.

Disclaimer: "Wij gaan het niet voor jou doen maar samen staan we sterker." #flm #flc