www.hastalavistatinyhome.be

Duurzaam en ecologisch 

Mantelzorgwoning op maat  

Dichterbij de natuur wonen 

Een circulaire woning

Een circulaire woning heeft vele voordelen. Bij Hasta La Vista Tiny Home vertellen we je graag wat circulair wonen exact betekent en waarom wij het aan iedereen aanraden. Wanneer je een circulair huis plaatst, zoek je een balans tussen het nemen en geven van duurzame materialen en denk je na over de CO₂-uitstoot. Een circulaire woning bouw je aan de hand van een beter en zuiniger gebruik van hulpbronnen. Circulair bouwen lukt uiteraard niet alleen. Ontwerpers, architecten en ondernemers moeten samenwerken om het afvalpercentage te doen dalen. 

Waarom kiezen voor een circulaire woning?

Bij Hasta La Vista Tiny Home geven we je graag advies over een circulaire woning. Niet alleen zorgt een circulair huis voor een kleinere afvalberg, maar tegelijk is er een betere circulatie in onze economie. Doordat we goed nadenken bij de materiaalkeuze van onze tiny houses, recycleren we het materiaal niet alleen, maar zoeken we de materialen ook zo dicht mogelijk bij huis. Op die manier kunnen we onze CO₂-uitstoot zo laag mogelijk houden. Bij ons bedrijf stellen we duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid voorop. Wij tonen je hoe je dichter bij de natuur kan leven, maar tegelijk toch nog comfortabel kunt wonen.

zorgunit afbeelding
zorgunit interieur

Circulair huis als zorgwoning

Onze onderneming wil zich vooral focussen op het plaatsen van circulaire zorgwoningen. Een circulair huis kan je namelijk in je tuin zetten. Op die manier kan een dierbaar persoon die wat extra zorg nodig heeft apart leven, maar hulp vragen wanneer hij of zij die nodig heeft. Wij kunnen een speciale circulaire woning plaatsen, waarbij het aanbieden van mantelzorg uiterst eenvoudig wordt.

Vraag meer informatie over een circulair huis

Wie graag meer informatie had gewenst over een circulaire woning, kan steeds contact met ons opnemen. Wij maken met veel plezier tijd voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn gevestigd in Brecht, nabij Antwerpen, maar je kan ons altijd bereiken via het online contactformulier of je kan bellen naar +32 497 59 33 92. Vergeet jezelf ook niet in te schrijven op onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van onze projecten. 

zorgunit badkamer